O nama

“11 novembar” je nastao pre skoro četrdeset godina kao O.T.P. a od 2002 god. jasno je definisao i trasirao buduću poslovnu politiku u domenu završne faze građevine kao trgovina na veliko i  malo. Uprkos iskušenjima pred koja su nas stavljali zahtevi tržišta, ostali smo dosledni da našem tržištu ponudimo najkvalitetnije proizvode uz najniže cene.

U međuvremenu smo izgradili izuzetne poslovne i partnerske odnose kako sa dobavljačima, tako i sa velikim brojem zanatlija, preduzimača, stovarišta građevinskog materijala.

Danas “11 novembar” blisko sarađuje sa više od 150 parketarskih-podno polagačkih radnji-majstora, limara, stolara, bravara… sa teritorije opštine Aranđelovac, Topola, Mladenovac, Lazarevac,Ljig, Beograd, Gornji Milanovac, Kragujevac…

“11 novembar” se bavi uvozom, veleprodajom, maloprodajom i distribucijom materijala kao i finalnom ugradnjom po sistemu “ključ u ruke”.

Verujemo da ćete i Vi lično, u našoj ponudi prepoznati nešto što će na najbolji mogući  način zadovoljiti Vaše potrebe i da ćete postati član velike porodice naših zadovoljnih kupaca.